Bugtracker problem

Pawel's picture

Hello,

I started using the Mantis bugtracker but it has a very annoying problem. I wanted to report as a bug but I can't so here it is:

[Summary]
Bugtracker: APPLICATION ERROR #2800

[Description]
The bugtracker keeps reporting the following error when I report (Submit Report) issues

APPLICATION ERROR #2800

Invalid form security token. Did you submit the form twice by accident?

Please use the "Back" button in your web browser to return to the previous page. There you can correct whatever problems were identified in this error or select another action. You can also click an option from the menu bar to go directly to a new section.

[Steps To Reproduce]
report issue -> submit report -> mantis takes me to the issue view-> report issue -> submit

it usually happens when i report second issue in a row but not always. I can't find the pattern to reproduce it 100%.

Refreshing/reloading the page helped (at least once).

Pawel

abv's picture

Hello Pawel, This kind of

Hello Pawel,

This kind of errors usually occurs when the same issue is modified by more than one person at the same time. It might also probably happen when several persons are registering the issues in parallel (not for sure, as I never experienced problems in such situation).

In the current case, the problem can be caused by my interference: I have already dispatched some of the issues you have created to developers. Sorry if it was a reason of inconvenience! I shall keep some pause before dispatching the issues, and hope it will help. If you keep experiencing the same problem, please let me know.

Andrey

Pawel's picture

Mantis bug

Hello Andrey,

I also got this error on Friday while committing reports so I'm not sure if you were interfering at that time ;)

If you google for the problem you will see it seems to occur quite often in mantis...

Anyway, just a couple of moments ago I noticed that refreshing the report page helped. I hope this is the workaround for the problem because it is quite annoying.

P.S. Please read the comments to the report http://tracker.dev.opencascade.org/view.php?id=22938

While committing I made some experiments with the input parameters which I think I can't change any more after the issue was reported.

Pawel's picture

Adding new topics

Hello Andrey,

I've just tried to add a new post under 'Collaborative work tools' and 'About this website' but for some reason they do not show up in those sections.

I'm afraid I cannot start new topis at all.
Can you please check?

Thanks,
Pawel

abv's picture

Should work for meaningful topics

Hello Pawel,

Sorry for delay with my reply.

The reason for you not seeing the new topic immediately is that some time ago we introduced pre-moderation on the forum, to protect against spam we had previously (you probably had noticed that). Each new topic thus waits for approval by the moderator before it gets visible on the site. We simply were not so fast to approve the topics before this your comment.

As your both topics were apparently only for testing, I suggest we drop them (unless you really want to see them). The new topics that contain meaningful messages will appear after some time after submission, just please allow us some time for moderator to check the message (normally should fit within 1-4 working hours).

Hope this explains the situation.
Please feel free to suggest if we can improve something.

Best Regards,
Andrey

Pawel's picture

Hello Andrey, thanks for

Hello Andrey,

thanks for clarifying.

Yes, it's OK to delete the posts. They have become obsolete.

A suggestion: After posting a new message maybe the system could inform the user that the message is waiting for approval.

Pawel

abv's picture

Thank you for suggestion, now

Thank you for suggestion, now recorded as #23269

www.opencascade.com

Copyright 2011-2017
OPEN CASCADE SAS
Contact us